Fillesa e Mega Holdings Albania ne Shqiperi (Rrefim)

Une vete jam takuar me Erdi Luca, Urim Shehu  dhe disa shoke te tjere te tyre Shqiptare qe studionin ne akademine ushtarake ne Ankara pas festes se 28-29 nentorit ne vitin 2014 kur une punoja akoma ne Ambasaden e Republikes se Shqiperise ne Ankara, Turqi. Ideja per ta cuar kete skeme piramidale ne Shqiperi ka […]

Read More →
Si po mashtrohen të rinjtë

“Gjahu” kryesor per Ermal Hamzaj dhe Erdi Luca (Kokat kryesore qe e kane prure kete murtaje ne Shqiperi) kane qene gjithmone te rinjte. Edhe pse Ermal Hamzaj keto muaj po ri pas skenave, ai eshte siper Erdit ne piramide dhe ai eshte lidhja kryesore midis Enes Olgunit (kokes kryesore ne kete organizate) dhe Erdi Luces […]

Read More →