Michael Cheng Tiau Kiat & San Sian Bon

Kush eshte¬†Michael Cheng Tiau Kiat dhe¬†San Sian Bon ? Si mund ta shikoni ne video, eshte nje person qe sdi te lidhi dy fjali, dhe jo te drejtoj nje kompani te mirefillte Marketingu. Michael Cheng Tiau Kiat eshte nje person i perfshire me pare ne sisteme te tilla piramidale, e fundit perpara Mega Holdings ka […]

Read More →
Dr. Seref Mentese

Kush eshte Seref Metese? Seref Mentese eshte me nenshtetesi Turke i lindur ne 1971 dhe rritur ne Gjermani. Pasi ka mbaruar gjimnazin ne Gjermani ne vitin 1987 ka provuar te studjoj per mjeksi mirepo e ka lene universitetin pa e filluar mire. Me pas, ne vitet 2009-2011 ka studjuar me korespondence per shkenca politike ne […]

Read More →