Eshte Mega Holdings mashtrim apo jo?

Mega Holdings Albania, pra Mega Holdings ne Shqiperi si shume kompani te tjere ne sektorin e Network Marketing fjalet kryesore i kane: Network Marketing eshte sektori i shekullit te 21, Nuk ka ndermjetes midis prodhuesit dhe konsumatorit (ti sje konsumatori ne kete sistem, ti je vete produkti) etj etj… Ketu do perfshijme disa pikat kryesore qe e bejne nje sistem network marketing SCAM, pra mashtrim edhe pse me pare kemi shkruajtur se cfare i ndan skemat piramidale me ato legale ketu.

Ska shitje direkte

Ne sistemin e Mega Holdings nuk ka shitje produktesh direkt sic ka kompania AVON pershembull, ketu ka vetem rektutim. Kjo e ben Mega Holdings te jete binjake e sistemit PONZI . Dhe ketu ka vetem nje produkt, JU ! Ju jeni produkti.

Te paguash per te marr pjese ne sistem

Ky eshte celesi i te gjitha kompanive Network Marketing qe jane mashtrime. Ju paguani per te blere enderren tuaj. Ne fakt ata ju thone qe ju paguani per nje produkt (domain+host) mire po cmimi eshte shuuuume here me i larte se sa cmimi ne tregun normal. Ju per nje domain+ host+website builder per 2 vjet mund te paguani diku tek 50-100$ pershembull nga bluehost, nje nga firmat me prestigjoze ne kete sektor. Mirepo ne megaholdings per kete ju duhet te paguani minimum 10 fish, 750$ – 1000$ . Ne fakt ata do ju shpjegojne se 750$ – 1000$ nuk jane vetem per produktit por ashtu edhe per seminaret dhe “trajnimet” qe ju do merrni gjate kohes. Mirepo kane harruar dicka. Per cdo seminar dhe mbledhje qe behet neper hotele kryesisht ne Turqi, vete pjesmarrsit paguajne nga xhepi i tyre. Biles biles paguajne akoma me shume se sa kane bere marrveshjen organizatoret me hotelin per cdo person 😉 .

Per me teper rreth pikave qe e bejne nje Network Marketing te jete mashtrim mund ta gjeni ketu.