Menyra e marketingut te Mega holdings – Luksi

Menyra kryesore e marketingut te Mega Holdings eshte  jeta luksoze e liderave, atyre qe jane ne maj te kesaj piramide. Makine luksoze, vile goxha te madhe, udhetime pafund rreth botes etj etj… Jete qejfi e thene ndryshe.

Pyetja numer 1 qe i behet dikujt kur i ofron dikujt tjeter kete “pune” eshte ti sa leke po fiton? . Ne semiranet e tyre ata i shpjegojne te porsafutureve qe ti shmangin keto pyetje dhe tu tregojne atyre jo sa fitojne vete por se sa shume fitojne liderat e tyre. Dhe me kete rast per te mbushur mendjen hyjne ne pune foto te bera nga jeta luksoze e liderave, me makina te shtrenjta, pushime ne Dubai dhe Antalya, dhe veshje e aksesuar te shtrenjte.

Kjo eshte nje strategji e mirefillte qe ndiqet nga te gjitha firmat e network marketing. Te bejne lavazh truri me nje enderr qe ti ke, pra te shesin shpresa. Produkti pra Domain+ Host perdoren thjesht per ta bere kete sistem piramide legale.

Disa foto per ilustrim.

Entela Cullhaj dhe Erdi Luca

Urim Shehu dhe Erdi Luca

Urim Shehu dhe Erdi Luca

Urim shehu dhe Erdi Luca 2

Urim shehu dhe Erdi Luca perseri

Köksal Onur Eken me makinen e Erdi Luca

Köksal Onur Eken me makinen e Erdi Luca. Nje nga kokat e mega holdings ne Turqi, poshte Enes olgunit ne piramide.

Nje foto tjeter e Erdi Luca

Nje foto tjeter e Erdi Luca

Nje nga kokat kryesore te Piramides ne Turqi, Enes Olgun.

Can-you-make-money-in-Mega-Holding

Nje nga kokat kryesore te Piramides ne Turqi, Enes Olgun.