Michael Cheng Tiau Kiat & San Sian Bon

Kush eshte Michael Cheng Tiau Kiat dhe San Sian Bon ?

Si mund ta shikoni ne video, eshte nje person qe sdi te lidhi dy fjali, dhe jo te drejtoj nje kompani te mirefillte Marketingu.

Michael Cheng Tiau Kiat eshte nje person i perfshire me pare ne sisteme te tilla piramidale, e fundit perpara Mega Holdings ka qene MY7DIAMONDS , nje kompani e rregjistruar ne 2001 ne Nevada te SHBA dhe e anulluar vetem pas 3 viteve. Sistemi piramidal i My 7 Diamonds eshte i njejte me sistemin piramidal te mega holdings. Nje Matrix qe ne fillim vazhdon me 2×8 dhe pastaj shkon poshte ne cdo nivel me nje kusht te vetem qe te dy krahet te jene te barabarte per te qene i afte per te fituar.

img_faststartplan2 Besoj se kjo skeme ju kujtohet prej nje vendi tjeter nese keni shkuar ne keto prezantimet e punes ne kafenete neper Shqiperi 🙂

 

 

 

Chenk Tiau Kiat ne faqen zyrtare te Mega Holdings e quan veten si me poshte.

a world-renowned net worker, a millionaire entrepreneur, a great mentor and mathematician‘ who ‘at 26, was already an independent business owner making megabucks‘.

Sa per San Sian Bon pervec kesaj fotoje si me poshte ne faqen zyrtare, nuk ka asnje informacion gjekundi rreth tij ne internet. Duket si personazh fantazem. Gjithashtu Ketu mund te shikoni nje video te shkurter dhe te shikoni se cfare tipi eshte ky lider dhe vizionar boteror! Duket sikur eshte ndonje aktor amator me pagese per te luajtur rolin e CEO’s se ndryshe ndonje shpjegim sgjejme dot 🙁

bon-sian-son-mega-holdings-ceo