Genjeshtra #2 e Mega Holdings

Nese do pyesni rreth Mega Holdings ata qe jane futur tashme ne sistem do ju shpjegojne se Mega Holdings shtrihet ne 120 shtete ne mbare boten dhe ka me mijera anetar ne kete sistem. Por kjo eshte vetem nje genjeshter qe kembet i ka shume te shkurtera. Te kalojme me poshte tek vertetimi i genjeshtres se […]

Read More →
Fillesa e Mega Holdings Albania ne Shqiperi (Rrefim)

Une vete jam takuar me Erdi Luca, Urim Shehu  dhe disa shoke te tjere te tyre Shqiptare qe studionin ne akademine ushtarake ne Ankara pas festes se 28-29 nentorit ne vitin 2014 kur une punoja akoma ne Ambasaden e Republikes se Shqiperise ne Ankara, Turqi. Ideja per ta cuar kete skeme piramidale ne Shqiperi ka […]

Read More →
Si po mashtrohen të rinjtë

“Gjahu” kryesor per Ermal Hamzaj dhe Erdi Luca (Kokat kryesore qe e kane prure kete murtaje ne Shqiperi) kane qene gjithmone te rinjte. Edhe pse Ermal Hamzaj keto muaj po ri pas skenave, ai eshte siper Erdit ne piramide dhe ai eshte lidhja kryesore midis Enes Olgunit (kokes kryesore ne kete organizate) dhe Erdi Luces […]

Read More →
Si ta kuptoni nese nje firme eshte Skeme Piramidale apo jo

Shoqata Amerikane e shitjeve drejtperdrejt ( Direct Selling Association ) ne te cilen jane anetaresuar me shume se 200 kompani nderkombetare ne fusha te ndryshme por qe i shesin produktet dhe sherbimet e tyre ne sistemin e Network Marketing ofron nje manual te thjeshte per te kuptuar nese nje firme eshte legale dhe ju ofron […]

Read More →
Genjeshtra #1 e Liderave dhe prezantuesve te Mega Holdings

Nje genjeshter kryesore e liderave dhe prezantuesve te Mega Holdings eshte qe Mega Holdings eshte nje kompani qe ka filluar pune ne 1999. Por e verteta qendron ndryshe. Nese shikojme certifikatat e rregjistrimit te Mega Holdings do shikojme qe ne Malajzi eshte hapur ne 2005 (nje date e njejte me rregjistrimin e domainit te tyre […]

Read More →
Michael Cheng Tiau Kiat & San Sian Bon

Kush eshte Michael Cheng Tiau Kiat dhe San Sian Bon ? Si mund ta shikoni ne video, eshte nje person qe sdi te lidhi dy fjali, dhe jo te drejtoj nje kompani te mirefillte Marketingu. Michael Cheng Tiau Kiat eshte nje person i perfshire me pare ne sisteme te tilla piramidale, e fundit perpara Mega Holdings ka […]

Read More →
Dr. Seref Mentese

Kush eshte Seref Metese? Seref Mentese eshte me nenshtetesi Turke i lindur ne 1971 dhe rritur ne Gjermani. Pasi ka mbaruar gjimnazin ne Gjermani ne vitin 1987 ka provuar te studjoj per mjeksi mirepo e ka lene universitetin pa e filluar mire. Me pas, ne vitet 2009-2011 ka studjuar me korespondence per shkenca politike ne […]

Read More →