Genjeshtra #3 e Mega Holdings

Mega holdings ka organizuar nje¬†si tip seminari ne Shqiperi te titulluar “From Zero To Hero” ne Prill te 2015, Grupimi i pare masiv i tyre ne Shqiperi. Vura re se tek posterat e ture (KETU) kane perdorur logon e Network Solutions si Sponsor apo mbeshtetes. Kjo iniciative duket qarte qe eshte bere per te “mashtruar” […]

Read More →
Genjeshtra #2 e Mega Holdings

Nese do pyesni rreth Mega Holdings ata qe jane futur tashme ne sistem do ju shpjegojne se Mega Holdings shtrihet ne 120 shtete ne mbare boten dhe ka me mijera anetar ne kete sistem. Por kjo eshte vetem nje genjeshter qe kembet i ka shume te shkurtera. Te kalojme me poshte tek vertetimi i¬†genjeshtres se […]

Read More →
Genjeshtra #1 e Liderave dhe prezantuesve te Mega Holdings

Nje genjeshter kryesore e liderave dhe prezantuesve te Mega Holdings eshte qe Mega Holdings eshte nje kompani qe ka filluar pune ne 1999. Por e verteta qendron ndryshe. Nese shikojme certifikatat e rregjistrimit te Mega Holdings do shikojme qe ne Malajzi eshte hapur ne 2005 (nje date e njejte me rregjistrimin e domainit te tyre […]

Read More →