(Rrefim) Si kembengulnin per te gjetur leke borxh

1. Ftesa per tu bere pjese e mega holdings Jam nje person i cili ka shpetuar nga mashtrimi i mega holdings. Nje shoqja ime e fakultetit permes rrjetit social (facebook) me komunikoi nese isha i interesuar te punoja? dhe une u shpreha mjaft entuziast. Fillova ta pyesja se ku konsistonte… cfare do te beja… sa […]

Read More →