(Rrefim) Si kembengulnin per te gjetur leke borxh

1. Ftesa per tu bere pjese e mega holdings Jam nje person i cili ka shpetuar nga mashtrimi i mega holdings. Nje shoqja ime e fakultetit permes rrjetit social (facebook) me komunikoi nese isha i interesuar te punoja? dhe une u shpreha mjaft entuziast. Fillova ta pyesja se ku konsistonte… cfare do te beja… sa […]

Read More →
Si po mashtrohen të rinjtë

“Gjahu” kryesor per Ermal Hamzaj dhe Erdi Luca (Kokat kryesore qe e kane prure kete murtaje ne Shqiperi) kane qene gjithmone te rinjte. Edhe pse Ermal Hamzaj keto muaj po ri pas skenave, ai eshte siper Erdit ne piramide dhe ai eshte lidhja kryesore midis Enes Olgunit (kokes kryesore ne kete organizate) dhe Erdi Luces […]

Read More →